Læserstyrede SMS-noveller, digte
og litteratur på mobilen

Mest læste

SMS fra helvede

Kenneth Bøgh Andersen

I morgen skal du dø

Steen Langstrup

Gid

Svend Åge Madsen

Hillerødlove

Merete Pryds Helle

Et spin af løgne

Sissel-Jo Gazan

Klamydia

Kim Fupz Aakeson

Udgivelser

Huen

Julie Hastrup

3.g’eren Nova har snydt til sin studentereksamen. Et par dage inden den sidste eksamen bliver hun afpresset på SMS. En person truer med at anmelde hende med mindre hun betaler. Hvad gør hun?

Overalt

Christian Reslow

“Hvorfor er der ikke nogen, der vil hjælpe mig? Jeg er skidebange og når jeg ringer til lægen får jeg bare en telefonsvarer. Det kan man da ikke? Der er gået betændelse i sårene. Jeg skulle aldrig være taget med det tog! Nu er jeg bange for at blive endnu mere syg."

I morgen skal du dø

Steen Langstrup

Stalkeren har skygget Emma længe. Skæbnen har ført dem sammen, tænker han. Hun er ikke den første. De andre gik også til politiet, de fjolser. De er alle døde i dag. Han har været i hendes hjem, rørt ved hende, duftet til hendes hår. I morgen skal hun dø.

Et spin af løgne

Sissel-Jo Gazan

Du troede nok, at du ville slippe ustraffet af sted med dine ugerninger, hva? Du troede nok, at du var hævet over andre, fordi du arbejder på Christiansborg? At du havde afpresset dig til tavshed? Men der tog du fejl.

Kolde facts

Amdi Silvestri

"Jeg er så glad for jeg har fundet dit nummer igen; jeg troede det var blevet helt væk. Der er mange ting jeg gerne vil spørge dig om, dele med dig, opleve i fællesskab."

Gnomland

Peter Adolphsen

“Jeg snupper et brækmiddel lige inden jeg lægger mig til rette i tandlægestolen.” Sådan lyder en af beskederne i Peter Adolphsens SMS-novelle hvor man følger en indbygger i Gnomland.

El Daemon

Steen Langstrup

Da Alex modtager de første sms’er fra sin afdøde ven, Ali, tror han, at det er en dårlig joke. Men det er det ikke. Ali er måske død, men sms’erne blive ved med at komme, og de fortæller om ting, ingen andre kan vide. Ali fortæller, at Alex er i fare.

SMS fra julemanden

Kenneth Bøgh Andersen

Har du været død i år? Dette og mange andre spørgsmål venter dig i denne barske julekalenderhistorie, hvor du modtager beskeder fra selveste Julemanden!

Hytten

Helle Perrier

Johan er taget i en hytte i Sverige sammen med sine to venner Adam og Martin. På en vandretur kommer Adam til skade. Han hævder, at han er blevet bidt af et dyr.

Børnelokkeren

Kirsten Ahlburg

Han har holdt øje med hende. Kender hende alt for godt. Og så alligevel ikke. Alt er foregået på afstand. Men nu er tiden kommet, hvor de skal mødes.

Ønskehuset

Teddy Vork

Hvad vil du gøre, hvis én du elsker, er døende? Hvilke utrolige vandrehistorier vil du tro på, hvis de lover frelse? Vil du ofre dig selv? Andre?

Roommate

Jacob Hedegaard Pedersen

Suzanne har fået sig en ny lejlighed. Stor, billig og lys. Hun har den helt for sig selv. Eller har hun?

Kirkegården

Michael Næsted Nielsen

Det er så rart, når andre mennesker forstår en og viser deres sympati i en svær situation – men alting med måde! Og i hvert fald var det rart for modtageren af disse linjer at konstatere, at rygtet om dødsfaldet var noget af en stærk overdrivelse.

Kapitler til Hitler

Nathalie Nystad

To mennesker mødes på Gammel Køge Landevej efter et mindre biluheld. De har brug for hinanden. Den ene for at slippe af med noget – noget belastende i sit liv. Den anden for at mærke sig selv tydeligere. Mærke ondskaben.

Hævnens engel

Jacob Weinreich

Et frygteligt væsen er fanget i et underjordisk fængsel. Det kan kun slippe ud med din hjælp og din mobiltelefon. Tør du hjælpe? Eller rettere: Tør du lade være?

Horrorhaiku

Jacob Hedegaard Pedersen

Horror og digtning er en cocktail så gammel som horrorgenren selv. Edgar Allan Poe skrev The Raven allerede i horrorgenrens helt unge dage. Den japanske haikutradition er endnu ældre. Tilsammen er det nyt.

Er du OK?

Sisse K. Ibsen

Den 11. september 2001 blev to kaprede fly brugt som våben mod tvillingetårne i New York. Tusindvis af SMS’er blev sendt mellem de implicerede. Sisse K. Ibsens SMS-beretning fortæller historien om angrebet og dem, det ramte – i real-time, altså over den samme tidsperiode, som katastrofen faktisk varede.

Dommedag

Jacob Weinreich

I Jacob Weinreichs SMS novelle DOMMEDAG møder man en mand på flugt fra et krigshærget Europa. En mand, der ikke blot tænker på sin egen overlevelse – men på hele menneskehedens.

Blod

Jacob Weinreich

I Jacob Weinreichs SMS novelle BLOD skriver vi det herrens år 1566. Skrevet i månelysets skær beskrives en helt særlig kamp der fandt sted den 27. december for mere end 400 år siden.

Hovedpersonen

Frederik Bjerre Andersen

Her er han, Hovedpersonen… Men hvem er han egentlig, og kan han være skyldig i mord? I SMS’er og videoer følger vi den mærkværdige mand i byen, i en park, i en bil, på en bænk sammen med gymnastikpigen. Men han slipper hele tiden fra os.

Fanget

Jacob Weinreich

*SMS-julekalenderen er slut* Der er ikke ligefrem julestemning mellem Peter og Lise. Faktisk går deres forhold ad helvede til, og nu er hun skredet. Peter er helt nede og vil egentlig bare glemme hende. Men en dag modtager Peter en SMS. Lise bliver holdt fanget.

Har du hørt det

Michael Næsted Nielsen

Hold da kæft et chok! Hvor kom den SMS fra? Hvem er død? En jeg kender? En af mine venner? En i familien? Hvem fanden har sendt den besked??

Hjem til jul – SMS-julekalender

Steen Langstrup

*SMS-julekalenderen er slut* Et borgerkrigshærgede land viser sig at rumme en grim hemmelighed, der måske for altid vil vende op og ned på verden, som vi kender den.

På SMSpress udgiver vi SMS-noveller, gys, digte og litteratur til mobilen i Danmark, Norge og Sverige. Vi har mange spændende udgivelser fra en række anerkendte forfattere, der har skrevet specifikt til mobil-mediet.

Teknikken bag SMSpress er udviklet af Computopic og SMS-udgivelserne sendes via deres SMS-gateway.