SMS-noveller, digte
og litteratur på mobilen

  • Om SMSpress
  • Spørgsmål og svar

Levende litteratur i lommeformat

På SMSpress udgiver vi SMS-noveller, gys, digte og litteratur til mobilen i Danmark, Norge og Sverige. Vi har mange spændende udgivelser fra en række anerkendte forfattere, der har skrevet specifikt til mobil-mediet.

Man modtager typisk en SMS-novelle som beskeder, sendt til ens mobil fra hovedpersonerne i historien. Nogen gange er man en del af historien, andre gange er man en flue på væggen. Alt afhængig af hvad forfatteren har tænkt der skal ske. Der er altså ikke tale om almindelige bøger der er ”klippet op” i beskeder.

Meget af mobil-litteraturen leger på den måde med virkelighedsbegrebet og mobilens tekniske muligheder, hvilket kan gøre fortællingerne meget livagtige. Der er feks. beskeder der bliver lagt på en telefonsvarer du kan aflytte, en stalker der skriver fra et ukendt nummer og historier med flere mulige slutninger.

SMSpress er et avanceret teknisk forlag, med alle tilgængelige muligheder indenfor mobilmediet. Det udvikles løbende af Computopic, der er i ejerkredsen, og som i dag leverer løsninger til størsteparten af de danske kommuner og biblioteker.

Nye formater
Vi eksperimentere løbende med litteratur i nye formater, Også nogen man selv kan prøve kræfter med. Vi har lige, i samarbejde med Projekt ny læring, lanceret skriveprojektet moby.dk (beta) hvor man kan læse, skrive og udgive litteratur på mobilen. Feks. shorties, digte, SMS-noveller, chat-stories og noveller. Eller hvad med historier kun fortalt med emojis? ☺❤️‍✏

Kun fantasien sætter grænser. Og det er sådan det skal være.

Vi håber du får en god oplevelse.
SMSpress teamet.

En del af Danskernes Digitale Bibliotek

SMSpress er blevet godkendt af Danskernes Digitale Bibliotek, Kulturstyrelsen, hvilket gør at vores udgivelser kan lånes gennem bibliotekerne. Ca 40 af landets kommuner har licens til SMSpress, hvilket gør at over halvdelen af landets befolkning kan benytte sig af tilbudet.

Det Kongelige Bibliotek

Det er med stor glæde og udelt begejstring, at vi kan meddele, at Det Kongelige Bibliotek har valgt, at udvide indsamlingen af litteratur til også at omfatte SMS-noveller udgivet hos SMSpress. Genren er dermed blevet anerkendt som en fuldgyldig del af kulturarven på lige fod med andre bøger og udgivelser.

Redaktør

Kim Baasch

Redaktør

Chr. Winther

Systemudvikler

Mark Ludwigs

IT arkitekt

Søren Schmidt Kriegbaum

Salg og Marketing

Lasse Baasch

Kontaktinfo

SMSpress • Falkoner Alle 1, 2. Sal • 2000 Frederiksberg • Telefon 6915 0970 • Email: info@SMSpress.dk

 

Kundeservice

Kontakt kundeservice hvis du ikke har fundet svar på dit spørgsmål i “spørgsmål & svar”. Husk at skrive dit mobilnummer i mailen så vi kan lokalisere en evt. fejl. Vi forsøger at svare på din hendvendelse indenfor 1-2 arbejdsdage. Email: support@smspress.dk

Spørgsmål & svar

Herunder finder du de mest stillede spørgsmål vedrørende vores udgivelser. Bemærk at du under hver udgivelse finder infomation vedr. den enkelte udgivelses omfang og pris.

1. Er SMS-udgivelser en bog der er delt op i SMS’er?

Nej det er de ikke. Næsten alle vores SMS-udgivelser er skrevet specifikt til mediet og forfattererne har brugt virkemidler så som tidspunkt for afsendelse, forskellige afsendernavne og det korte format som en aktiv del af historierne.

2. Kan man svare tilbage på en SMS-novelle?

Nej det kan man som udgangspunkt ikke. Med mindre det specifikt står anført som en læserstyret eller interaktiv SMS-novelle, er det ikke meningen at man skal besvare SMS-novellen.

3. Jeg modtager ikke min SMS-novelle?

Kontrollér at du har tastet korrekt herunder mellemrum mellem SP og titlen. Du skal ligeledes huske at svare SP JA for at starte SMS-udgivelsen. Modtager du stadig ikke din SMS-udgivelse er du velkommen til at kontakte kundeservice nedenfor.

4. Hvordan afmelder jeg SMS-udgivelsen?

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at sende SP STOP til 1277. Så modtager du ikke længere beskeder fra udgivelsen.

5. Kan jeg sende en SMS-udgivelse til en anden?

Nej det kan du ikke. Man kan ikke foretage et køb til en andens mobiltelefon.

6. Kan jeg modtage SMS-udgivelser på min type mobiltelefon?

Ja det kan du. Uanset om du har en smartphone eller en almindelig mobiltelefon kan du modtage SMS-udgivelserne. Vi understøtter alle typer mobiltelefoner.

7. Kan jeg modtage mere end en SMS-udgivelse af gangen?

Nej det kan du ikke. Der er sat en begrænsning på en af gangen, da mange af SMS-udgivelserne har flere afsendere i historien og historierne ville på den måde flette sig ind i hinanden og vanskeliggøre overblikket.

8. Hvis jeg køber en SMS-novelle bliver jeg så automatisk tilmeldt en SMS-tjeneste?

Nej det gør du ikke. Vi er ikke en SMS-tjeneste men et forlag. Du skal aktivt købe en SMS-udgivelse af gangen. Du modtager ej heller andre informationer end selve SMS-udgivelsen.

9. Hvad koster en SMS-novelle?

En SMS-novelle koster typisk mellem 10 – 25 kr. + én alm. SMS-takst ved bestilling. Beløbet dækker hele udgivelsen og bliver trukket via mobilregningen når du bekræfter dit køb under tilmeldingen.

10. Husk at du kan låne SMS-noveller via dit lokale bibliotek

Hvis du er biblioteksbruger er det uden beregning at læse SMS-noveller. Vælg dit bibliotek i menuen øverst på siden og validér dig med dit lånerkort og mobilnummer. Valideringen holder i 6 måneder og skal herefter fornyes.

Kontaktinfo

SMSpress • Falkoner Alle 1, 2. Sal • 2000 Frederiksberg • Telefon 6915 0970 • Email: info@SMSpress.dk

 

Kundeservice

Kontakt kundeservice hvis du ikke har fundet svar på dit spørgsmål i “spørgsmål & svar”. Husk at skrive dit mobilnummer i mailen så vi kan lokalisere en evt. fejl. Vi forsøger at svare på din hendvendelse indenfor 1-2 arbejdsdage. Email: support@smspress.dk