SMS-noveller, digte
og litteratur på mobilen

Mest læste

Huen

Julie Hastrup

Kaffe

Kim Fupz Aakeson

Efter festen

Renée Toft Simonsen

Simis mor

Simi Jan

SMS fra helvede

Kenneth Bøgh Andersen

I morgen skal du dø

Steen Langstrup

Udgivelser

Kaffe

Kim Fupz Aakeson

Deres far vil komme til kaffe. Han vil sige undskyld. Sanne prøver at overtale Morten til også at møde op. Men skal man tilgive hvad som helst og hvem som helst?

Efter festen

Renée Toft Simonsen

Efter en fest modtager Mathilde en række meget ubehagelige SMS’er fra et nummer hun ikke kender. Oplev digital mobning på førstehånd i Renée Toft Simonsens realistiske SMS-novelle.

SMS fra helvede

Kenneth Bøgh Andersen

En af Helvedes fordømte får held til at stikke af, da han skal flyttes til en ny straf. Under flugten finder han ved et tilfælde en mobiltelefon. Dette er en beretning fra Helvede, fortalt af et ægte førstehåndsvidne.

Skrumpen og kometen

Gunnar Wille

Skrumpen er et væsen fra det ydre rum som ved et uheld er landet på jorden. Den syntes jorden er grå og grim og vil lave den om til FARVER OG STRIBER. Den er meget doven og vil ikke gøre det selv, derfor har den udvalgt Gustav til at gøre arbejdet.

Hævnens engel

Jacob Weinreich

Et frygteligt væsen er fanget i et underjordisk fængsel. Det kan kun slippe ud med din hjælp og din mobiltelefon. Tør du hjælpe? Eller rettere: Tør du lade være?

Spøgelsesdrengen

Jacob Weinreich

Stemmen er skræmt fra vid og sans. For noget grufuldt er ved at udspille sig oppe på kirkegården, hvor en hær af skeletter har rejst sig fra gravene anført af en … dreng. En spøgelsesdreng!

På SMSpress udgiver vi SMS-noveller, gys, digte og litteratur til mobilen i Danmark, Norge og Sverige. Vi har mange spændende udgivelser fra en række anerkendte forfattere, der har skrevet specifikt til mobil-mediet.

Teknikken bag SMSpress er udviklet af Computopic og SMS-udgivelserne sendes via deres SMS-gateway.